"Volim Chips Way Classic zato što me podseća na lepe trenutke i uživanje!!!" - Marko

Chips classic

Klasik čips proizveden je po tradicionalnoj recepturi od selektovanih sorti krompira, uzgajanih u kontrolisanim uslovima. Primenom savremenih tehnologija, poštujući svetske standarde pravimo za Vas.Čips čiji se ukus ne zaboravlja više od četiri decenije.

"Volim Chips Way Classic rebrasti jer je ukusan i hrskav!" - Darko

Chips rebrasti

Classic chips je u vašim domovima više od 40 godina. Tradicija i bogatstvo ukusa su najveća garancija kvaliteta. Najviši standardi i inovativni pristup uzgajanju krompira su razlozi da se priča o čipsu prenosi s kolena na koleno, da se dobar glas nadaleko čuje. Classic chips ne ostavlja ravnodušnim, svojim šarmom izgleda i ukusa osvaja na prvi pogled i griz.

Classic chips - da se voli i gricka!

"Volim papriku , volim ljuto , volim Chips Way :)" - Amela

Chips paprika

Paprika obiluje C vitaminom. Crvenkasta boja i posebna aroma čipsu daju bogatstvo ukusa koje predstavlja užitak i za najizbirljivije. Paprika je izvor zdravlja, svežine, energije, i kao takva u svakom od nas budi želju za dokazivanjem. Način upotrebe: obavezno podeliti sa prijateljima.

Paprika chips - aroma koja osvaja!

"Ima neodoljiv ukus koji me podseća na more!" - Arijana

Chips tzatziki

Ukoliko volite Mediteran, taj neodoljivi šarm leta, onda je Chips Tzatziki pravi izbor za vas. Sasvim očaravajuća aroma grčke salate garantuje prepuštanje uživanju i najskrivenijih čula. Miris mora, svež ukus krastvaca i maslina, opojni doživljaj svežine samo su neke od prednosti kojima će Tzatziki postati vaš nezaobilazni doživljaj svakodnevice. Uz Tzatziki sunce sija svakog dana.

Tzatziki chips - očaravajući ukus leta!

"Zato što obara sa nogu italijanski ukus pice!!!" - Damir

Chips pizza

Za sve ljubitelje italijanske kuhinje u ponudi imamo hrskavi i jedinstveni čips. Pizza aroma pruža nesvakidašnje zadovoljstvo, koje u kombinaciji sa najfinijim čipsom osvaja na prvi griz. Parlare italiano? Nije potrebno, jer sa užitkom pizza ukusa, sva vaša čula osećaće raznolike vrste najpoznatijeg specijaliteta napolitanske kuhinje. Pizza chips pruža jedinstveno bogatstvo ukusa.

Pizza chips - pravo bogatstvo ukusa!

"Zato što obožavam origano" - Nada

Chips origano

Origano zovu i divlji začin. Prirodan, svež i jak, origano daje čipsu posebnu jačinu ukusa. Samo za prave avanturiste, samo za najhrabrije. Origano chips je poseban izazov za svakog slanokusca, ulazi u koštac sa svim prilikama - na putu od škole do kuće, od posla do doma. Podelite izazov sa svojim prijateljima, jači ste u društvu.

Origano - za divlje u srcu!

"Zato što ima pun ukus i idealan je za popodnevnu užinu." - Olja

Chips pekarski

Debelo rezani pekarski chips, punog i prefinjenog ukusa, nastavlja tradiciju kvalitetnih Chips Way proizvoda. U novoj ambalaži, originalnog i vrhunskog kvaliteta, pekarski chips predstavlja idealni izbor za vašu užinu. Pekarski chips je poseban prijatelj - sa njim se gledaju utakmice, druži na pauzi između časova. Pekarski chips svakim zalogajem ostavlja osmeh na vašem licu.

Pekarski chips - za lepe i nezaboravne trenutke!

"Obožavam ukus roštilja" - Nataša

Chips grill

Čips sa posebnom aromom roštilja, za svakog člana porodice predstavlja pravi ukus zadovoljstva. Aroma sočnog i najkvalitetnijeg domaćeg roštilja pruža neizbrisivi trag užitka za vas i vaše najbliže. Grill vam pruža iskreni i domaćinski trenutak od neprocenjive vrednosti. Obavezan u svakom domu, Grill chips zbližava, deli se i ne zaboravlja.

Grill chips - da svaki domaćin pozavidi!

"Volim specifičan i jak ukus, moj izbor je Chips Way ketchup." - Ana

Chips ketchup

Čips sa jedinstvenom aromom ostavlja laganu, pikantnu notu na nepcima. Glavni sastojak pruža bogat ukus i konstantan doživljaj svežine. Vaš izvor energije i strast za jakim i specifičnim ukusom sada su u potpunosti zadovoljeni. Budite uvek svoji, prepustite se jedinstvenim čarima ove po svemu posebne arome.

Ketchup Chips - oslobodi energiju!

"Volim ketchup, obožavam ketchup štapiće :)" - Sandra

Štapići

Hrskavo zadovoljstvo, uvek spremno da ostavi neizbrisiv trag kod onih najmlađih, ali i malo starijih. Kao užina, dodatak omiljenom miksu ili uz vaš najdraži umak, štapići čine dugu jedinstvenih doživljaja koji se moraju ponoviti. U društvu se uvek traži štapić više, slasni užitak čula se ne prepušta slučaju.

Štapići - tanki i pikantni, samo za prave slanokusce!