logo

Stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje danas pozicioniraju naš Chips Way kao jednog od lidera na tržištu slanih grickalica.

crown_red

Fabrika za proizvodnju čipsa počela je sa radom još, sada već davne 1971. godine, u Čačku. Tada smo bili prva i jedina domaća fabrika ovog tipa. Kroz istoriju širili smo svoje proizvodne pogone, osvajajući nova tržišta i potrošače kvalitetom i širokom lepezom proizvoda.


Stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje danas pozicioniraju naš Chips Way kao jednog od lidera na tržištu slanih grickalica. Kompanija svoje proizvode osim u Srbiji prodaje i na preko 10 tržišta u Evropi preko široke mreže distributera. 


Tradicija duga više od 45 godina uliva sigurnost u pravi i najbolji izbor širokog asortimana proizvoda koji su postali unikatni sinonim zabave, druženja i nezaobilaznog grickanja. Posebno smo ponosni na naš Čačanski čips i Gricko, brendove koji ne samo da traju toliko godina, već su postali deo porodica vernih potrošača širom regiona.

DISTRIBUTERI

O NAMA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
phone

Kontaktirajte nas

Tel: +381 (0) 32 302 400

mail

Pošaljite upit

info@chipsway.rs
location

Chips Way d.o.o.

Milutina Mandića bb

32000 Čačak

Republika Srbija

our_products_footer
TOP