fan_klasik

FLIPS

FAN FLIPS

FAN FLIPS - ponosni član porodice - obogaćen belančevinama. Za sve koji poseduju sportski duh, ovaj flips je prava mera nadmetanja između zabave, jedinstvenog užitka i zdravih ambicija.

Belančevine su uz masti i ugljene hidrate najvažniji sastojak hrane i one pomažu da se vaš organizam pravilno razvija. Fan Flips obogaćen belančevinama pruža snagu i zdrav užitak.

fan_flips_sir

FLIPS SA SIROM

FAN FLIPS SA SIROM

FAN FLIPS SA SIROM - posebni kolutići, od svežeg kukuruznog griza se sami tope u ustima. Hrskavi osećaj i neponovljiva aroma glavne su prednosti ovog flipsa koji vrlo lako postaje deo svakodnevnih želja i radosti.

Interesantnog oblika, Fan Flips sir dočarava umetnost užitka, dok ukusom budi najdivnije emocije. Idealan snek za najmlađe, da ga dele i raduju se svakom zalogaju.

Fan Flips sir – kolutić za radost!

fan_kikiriki

FLIPS SA KIKIRIKIJEM

FAN FLIPS SA KIKIRIKIJEM

FAN FLIPS KIKIRIKI - od visokoproteinskih sastojaka i bez glutena. Daje snagu najmlađima, starijima je najbolji prijatelj.

Uvek tamo gde su zabava i druženje, flips je poseban doživljaj koji obogaćuje vaš sportski duh. Snaga klade valja, Fan Flips kikiriki caruje.

Fan Flips kikiriki – snaga na prvi zalogaj!

gricko

GRICKO

GRICKO

GRICKO je vaš najverniji prijatelj. Setite se samo koliko ste ga puta uz slast podelili sa drugima i koliko ćete tek.

Otvoren i hrskav za nova magična druženja i avanture, Gricko je je nezaobilazni ljubitelj dobrog provoda. Gric po gric, Gricko čini da vreme prođe, a da se uspomene ne zaborave.

phone

Kontaktirajte nas

Tel: +381 (0) 32 302 400

mail

Pošaljite upit

info@chipsway.rs
location

Chips Way d.o.o.

Milutina Mandića bb

32000 Čačak

Republika Srbija

our_products_footer
TOP