gricko

GRICKO

GRICKO

GRICKO je vaš najverniji prijatelj. Setite se samo koliko ste ga puta uz slast podelili sa drugima i koliko ćete tek.

Otvoren i hrskav za nova magična druženja i avanture, Gricko je je nezaobilazni ljubitelj dobrog provoda. Gric po gric, Gricko čini da vreme prođe, a da se uspomene ne zaborave.

fan_kikiriki

FLIPS SA KIKIRIKIJEM

FAN FLIPS SA KIKIRIKIJEM

FAN FLIPS sa 32% kikirikija je jedinstveni proizvod u svetu flipsa! Bogat kikirikijem, za intenzivniji ukus i hrskavost, u savršeno oblikovanim komadima flipsa, koji se tope u ustima pri svakom zalogaju. Tradicionalan i prirodan, a ipak mlad duhom, Fan sa 32% kikirikija je savršeni spoj zabave i tradicije u porodici fantastičnih grickolica. U tri različite gramaže, sada i sa gratisom.

fan_kokice

FAN KOKICE

FAN KOKICE

Od vrhunskog kukuruza i po recepturi starih majstora, stižu fantastične kokice, u manjoj i većoj gramaži, sada i sa gratisom! Fan kokice će porodično grickanje učiniti još zabavnijim. Za nove omiljene filmove, i još kokičastije avanture!

fan_klasik

FLIPS

FAN FLIPS

FAN FLIPS - ponosni član porodice - obogaćen belančevinama. Za sve koji poseduju sportski duh, ovaj flips je prava mera nadmetanja između zabave, jedinstvenog užitka i zdravih ambicija.

Belančevine su uz masti i ugljene hidrate najvažniji sastojak hrane i one pomažu da se vaš organizam pravilno razvija. Fan Flips obogaćen belančevinama pruža snagu i zdrav užitak.

fan_flips_sir

FLIPS SA SIROM

FAN FLIPS SA SIROM

FAN FLIPS SA SIROM - posebni kolutići, od svežeg kukuruznog griza se sami tope u ustima. Hrskavi osećaj i neponovljiva aroma glavne su prednosti ovog flipsa koji vrlo lako postaje deo svakodnevnih želja i radosti.

Interesantnog oblika, Fan Flips sir dočarava umetnost užitka, dok ukusom budi najdivnije emocije. Idealan snek za najmlađe, da ga dele i raduju se svakom zalogaju.

Fan Flips sir – kolutić za radost!

phone

Kontaktirajte nas

Tel: +381 (0) 32 302 400

mail

Pošaljite upit

info@chipsway.rs
location

Chips Way d.o.o.

Milutina Mandića bb

32000 Čačak

Republika Srbija

our_products_footer
TOP