chips_classic

KLASIK

Čips od krompira - CLASSIC

KLASIK ČIPS proizveden je po tradicionalnoj recepturi od selektovanih sorti krompira, uzgajanih u kontrolisanim uslovima.

Primenom savremenih tehnologija, poštujući svetske standarde pravimo za Vas Čips čiji se ukus ne zaboravlja više od četiri decenije.

chips_rebrasti_classic

REBRASTI

Čips od krompira - REBRASTI CLASSIC

KLASIK ČIPS je u vašim domovima više od 40 godina. Tradicija i bogatstvo ukusa su najveća garancija kvaliteta.

Najviši standardi i inovativni pristup uzgajanju krompira su razlozi da se priča o čipsu prenosi s kolena na koleno, da se dobar glas nadaleko čuje. Classic chips ne ostavlja ravnodušnim, svojim šarmom izgleda i ukusa osvaja na prvi pogled i griz.

chips_jadranska_so

JADRANSKA SO

Čips od krompira - ukus JADRANSKA SO

JADRANSKA SO - Iskoristili smo bogatstvo geografije u kojoj smo odrastali i biranjem najboljih sastojaka iz tradicionalnih podneblja, za vas smo pripremili čips sa ukusom jadranske soli.

Naš prepoznatljiv krompir uz najkvalitetniju jadransku so, a svežina jutarne šetnje ili radost dnevnog sunca, miris borovih šuma ili romantični zalazak sunca, izbor je vaš!

chips_rebrasti_ketchup

REBRASTI KEČAP

Čips od krompira - KEČAP REBRASTI

Čips sa jedinstvenom aromom ostavlja laganu, pikantnu notu na nepcima. Glavni sastojak pruža bogat ukus i konstantan doživljaj svežine.

Vaš izvor energije i strast za jakim i specifičnim ukusom sada su u potpunosti zadovoljeni. Budite uvek svoji, prepustite se jedinstvenim čarima ove po svemu posebne arome.

chips_leskovacka_paprika

LESKOVAČKA PAPRIKA

Čips od krompira - ukus LESKOVAČKA PAPRIKA

LESKOVAČKA PAPRIKA - Iskoristili smo bogatstvo geografije u kojoj smo odrastali i biranjem najboljih sastojaka iz tradicionalnih podneblja, za vas smo pripremili čips sa ukusom leskovačke paprike.

Naš prepoznatljiv krompir uz najčuveniju slatku paprika na Balkanu garantuje zadovljstvo za sve one koji biraju iskreni i domaćinski trenutak od neprocenjive vrednosti!

phone

Kontaktirajte nas

Tel: +381 (0) 32 302 400

mail

Pošaljite upit

info@chipsway.rs
location

Chips Way d.o.o.

Milutina Mandića bb

32000 Čačak

Republika Srbija

our_products_footer
TOP